ویزای چین در واقع مانند اکثر کشورها مجوز ورود به کشور چین محسوب می شود.در واقع قبل از ورود به کشور چین و سفر به چین و حتی استفاده از تور چین و سفر به شهرهای چین مانند پکن ، گوانجو ، شنزن ، شانگهای و .......داشتن ویزای چین ضروریست.البته ویزای هنگ کنگ شرایط متفاوت و ماکائو نیاز به ویزا ندارد

انواع مجوزهای ورود به کشور چین یا همان ویزای چین بشرح ذیل می باشد

ویزای توریستی چین:ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.این ویزا معمولا بصورت گروهی صادر می گردد

ویزای تجاری چین:ویزای تجاری چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف تجارت و بازرگانی، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.این ویزا می تواند از دو هفته تا شش ماه مجوز اقامت را به تاجر ارائه نماید.این ویزا بصورت انفرادی صادر می گردد.